2011. július 20., szerda

....a vezetésről....

Akkor most írok egy bejegyzést a vezetésről, mert jogos a kérdés Csipike. Őszinte leszek: utálok vezetni. Az autóról tényleg csak szuperlativuszokban tudok beszélni, mert úgy megy, mint a zsír. Viszont én már eleve idegesen kezdek neki mindig a vezetésnek, ha tudom, hogy másnap vezetnem kell, akkor alig alszom valamit éjjel. Az sem segít a dolgon, hogy első alkalommal, mikor a saját autónkat vezettem, majdnem elütöttem egy biciklist (szabályosan közlekedett). Ez olyan rossz hatással volt rám, hogy már álmodtam is róla. Szóval agykontrolloznom kéne, vagy jógáznom, vagy mittomén, hogy meg tudjak nyugodni és higgadtan vezetni. Mert amúgy nem is vezetni utálok, inkább közlekedni a városban. Ez van. Ciki, de tipikus utak réme vagyok.

1 megjegyzés:

  1. Dehogy vagy utak réme! Csak túlságosan stresszeled magad és ez tényleg nem jó.
    Gyakorlat teszi a mestert ;-), előbb utóbb ráérzel az ízére. Mindenki fél az elején, ez természetes reakció, emiatt ne nyugtalankodj, hogy csak Te vagy ilyen.
    Ha majd naponta vezetsz, akkor jobb lesz a reflexed és automatikusan lépsz a fékre váratlan helyzeteknél is, mert abból mindig lesz bőven. Sőt frontosabb napokon teljesen begőzölnek az emberek, mindenki ideges, olyankor nagyobb figyelem és tolerancia kell az utakon.
    Úgyhogy nyugi és nyugi, lesz ez még jobb is ;-)...addig meg igyál előtte citromfű teát, mert az nyugtató. Vagy egyél csokit, mert az boldogít és boldogan fogsz vezetni :-)

    VálaszTörlés